Ruckus Wireless oplossing zorgt voor stabiel draadloos netwerk

Het wordt steeds drukker in de lucht. Steeds meer apparatuur vervuilt de Wifi band en zorgt voor een minder goed draadloos bereik. Met onze Ruckus wifi apparatuur die we sinds 2015 gebruiken, kunnen wij gericht de werkplek voorzien van een stabiel Wifi signaal. Het AccesPoint (AP) kan zien waar de gebruiker zich bevindt en kan middels diverse ingebouwde antennes die gebruiker voorzien van het meeste stabiele signaal. Door onze managed Wifi oplossing kunnen wij gecentraliseerd aanpassingen, updates, backups etc. doorvoeren. Iets dat bespaard in tijd en beschikbaarheid.

Wil je weten wat de beste positie voor een AP is, dan kunnen we een zogenaamde Wifi Site Survey doen. Middels een meting met een AP bekijken wij de ideale positie op jou locatie. Hiermee garanderen wij een 100% dekking.

Naast het bekijken van het eigen netwerk kunnen we ook de storingsfactoren in beeld brengen. Dit alles komt naar voren op een heat map.



heatmap



Bloesem kinderopvang

Inmiddels hebben wij Bloesem kinderopvang in Haaksbergen voorzien van Ruckus access points. Daar is de dekking dermate verbeterd dat ook in het bijgebouw gebruik gemaakt kan worden van een stabiele internet verbinding.



bloesem