ICT

Sinds onze oprichting zijn we gevestigd in Haaksbergen. Vooral om het MKB in zowel Twente als de Achterhoek snel te kunnen bedienen. Hoewel er de laatste jaren steeds meer ondersteuning op afstand plaats vind, schakelen we  van onze regionale klanten snel naar onze landelijke klanten.

Wij hebben ons de laatste 10 jaar gespecialiseerd in diverse cloud diensten, on-premisse (op locatie) en de zogenaamde hybrid dienstverlening. De hybrid dienstverlening maakt deels gebruik van het cloud diensten en deels van on-premisse diensten. De hybrid dienstverlening zien we steeds meer verschuiven naar een 100% online dienstverlening.

Denk hierbij aan:

  •     De SBS / Exchange server migreren en naar de cloud middels Office365;
  •     Oude analoge telefooncentrales worden vervangen door online VoIP (bellen over internet) centrales in een         datacenter;
  •     Data synchronisatie tussen offline en online diensten door middel van o.a. OneDrive en Soonr;

De hierboven genoemde oplossingen functioneren onafhankelijk, een 100% online werkplek op ons gevirtualiseerde VMWare platform behoord ook tot de mogelijkheden. Dit platform staat op HP apparatuur en wordt weer geback-upt door de geavanceerde techniek van Veeam naar een ander datacenter. 

Vragen of advies? Wij komen graag langs om de bestaande situatie te bekijken en tips en trucs te geven m.b.t. de toekomst.

 Neem contact op met onze ICT experts!