Nubix

Optimalisatie van productieplanning bij Wijnsma Kozijnen

Bij Wijnsma Kozijnen stond een interessante uitdaging voor ons klaar: het naadloos integreren van een innovatief buffersysteem met geavanceerde PLC-aansturing in hun productielijn. Het ultieme doel? Het verfijnen van de productieplanning en het vergroten van de flexibiliteit in het productieproces. 

Onze oplossing

Met trots presenteren we onze ingenieuze oplossing. Door het buffersysteem te coördineren via ons MES-systeem (Manufacturing Execution System), konden we het plaatsen van kozijnen in de buffer en het op het juiste moment weer uitnemen ervan voor verdere verwerking in de fabriek vlekkeloos laten verlopen. Deze perfecte synergie zorgde voor geoptimaliseerde productiestromen en verhoogde de flexibiliteit in onze planning vna de productievolgorde aanzienlijk. 

Het resultaat

Dankzij de implementatie van onze oplossing ervaren we bij Wijnsma Kozijnen nu een aanzienlijke uitbreiding van de mogelijkheden voor onze productieplanning. Ons buffersysteem met geavanceerde PLC-aansturing heeft niet alleen de efficiëntie van ons productieproces opgeschroefd, maar geeft ons ook de veerkracht om snel in te spelen op veranderdende behoeften en een hoger niveau van productiviteit te behalen.

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin