Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink
  1. Iets bijzonders te delen in Teams?

Je kan in plaats van een nieuw gesprek ook kiezen voor ‘aankondiging’. Leuk om bijzondere mededelingen of belangrijke dingen op deze manier te vertellen.

2. Reacties live

Als iemand enthousiast in zijn of haar presentatie zit en je wil iets zeggen, maar de spreker niet onderbreken? Dan kan je live reacties geven met emojis. Je creëert er betrokkenheid mee en iedereen kan toch laagdrempelig aangeven wat hij of zij ervan vind.

3. Updates binnen Teams apps

Wie kent de Approvals-app in Teams al? Hiermee kan je binnen jouw Teams omgeving administratieve zaken verwerken, zoals lunchkosten, brandstof bonnen, vrije dagen, reiskosten en nog meer administratieve dingen verwerken, die je tevens binnen je organisatie kan goed laten keuren. Er komen binnenkort zelfs sjablonen die je kan gebruiken voor de meest voorkomende zaken. Win-win voor jezelf en jouw organisatie. Zij krijgt alles in één stramien aangeleverd en jij verwerkt het real live in je Teams omgeving en stuurt het met je verzoek direct mee vanuit je OneDrive.

4. Webinars

Je kan via Teams op twee verschillende manieren een evenement organiseren; in een reguliere meeting of in een live evenement. Maar daar komt er nog één bij, namelijk; webinars. Je kan een registratiepagina realiseren, het geven van de webinar tot aan het analyseren van de bezoekers die hebben deelgenomen. Alles kan via het event via Teams.

Na registratie ontvangen deelnemers een mailbevestiging met een agenda-uitnodiging voor een eenvoudige deelname. Het wordt mogelijk om 1.000 mensen live en interactie mee te laten doen aan de webinars. Uiteraard kan je ook kiezen voor geen of weinig interactie. Verwacht je meer dan 1.000 mensen? Ook dat kan, want via Teams kunnen de 9.000 mensen daarna in een ‘view only’ uitzending de mogelijkheid geven om alsnog mee te kijken. Zo kan je dus grote webinars voor maximaal 10.000 mensen organiseren.

Na een webinar kan de organisator de deelnemersrapportage gebruiken om te zien wie er hebben deelgenomen en hoe lang zij aanwezig zijn geweest. Deze contacten kunnen ook geüpload worden en gebruikt worden naar andere marketingtools voor de communicatie.

5. Teams en PowerPoint

Wanneer jij jouw PowerPoint presentatie deelt in jouw Teams overleg, is het handig om jouw sprekersnotities zelf te kunnen lezen, zonder dat jouw publiek dit kan lezen. En tevens is het handig om de deelnemers te blijven zien en de chat ook nog eens te kunnen lezen. PowerPoint Live maakt dit mogelijk in één overzicht. Dat is handig voor jou als presentator. Deelnemers kunnen hun ervaring personaliseren door in hun eigen tempo door de inhoud te navigeren of toegang te krijgen tot gedeelde inhoud.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA