WELKOM BIJ NUBIX!

Bij Nubix zijn we toegewijd aan het creëren van innovatieve oplossingen die de manier waarop mensen werken transformeren. Ontdek hoe je deel kunt uitmaken van ons team en bij kunt dragen aan het vormgeven van de toekomst van technologie.

teamfoto werken bij nubix

Bekijk hier de huidige vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek of zoek je een leuke afstudeerplek? Dan kun je uiteraard ook schriftelijk solliciteren of ons een e-mail sturen. Wij zijn een ECABO-gecertificeerd leerbedrijf. We hebben verschillende leuke opdrachten liggen, voor meer informatie mag je uiteraard contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via personeelzaken@nubix.nl of telefonisch via 085 773 9933.

STAGEPLEK OF AFSTUDEREN

kantoortuin-nubix

OVER ONS

Wij zijn Nubix, jouw strategische IT-partner met uitgebreide ervaring en diepgaande kennis. We gaan verder dan enkel oplossingen bieden. Nubix begrijpt klant, denkt op strategisch niveau, en geeft praktisch advies in informatieprocessen binnen jouw organisatie te optimaliseren. We veranderen structuur topkwaliteit door samen te werken met gerenommeerde partners. Bovendien zijn we bekend om onze snelle support, duidelijke communicatie en persoonlijke benadering. Kort om, we menen je IT-zorgen weg.

In een wereld waar tijd een schaars goed is, geloven we dat IT de dagelijkse gang van zaken alleen moet vereenvoudigt. Hierdoor kan elke organisatie zich op de eigen kernactiviteiten concentreren. We zien onszelf als een gewoon IT-bedrijf, maar als de automatiseringsspecialist die jouw managementteam. Nubix streeft naar een betrouwbare schakel te zijn tussen organisaties en IT.

IN WELK TEAM ZIE JIJ JEZELF WERKEN?

APPLICATIEONTWIKKELING
Ontwikkel kwalitatieve applicaties voor het verbeteren van kantoorautomatisering en bedrijfsprocessen.
KLANTONDERSTEUNING
Bied deskundige ondersteuning aan onze klanten, help hen bij IT-probleem en zorg voor een positieve ervaring.
PROCESOPTIMALISATIE
Identificeer inefficiënties, optimaliseer workflows en verhoog operationele efficiëntie voor bedrijfsgroei.
TECHNISCH CONSULTANT
Vertaal klantbehoeften naar technische oplossingen en lever je waarde met jouw expertise in onze producten.
MARKETING & VERKOOP
Breng onze innovaties naar de markt en bouw sterke klantrelaties op om de groei van ons bedrijf te stimuleren.
ADMINISTRATIE & PLANNING
Stroomlijn onze administratieve processen en optimaliseer planningen voor een soepele bedrijfsvoering.
Vorige slide
Volgende slide

WAAROM WERKEN BIJ NUBIX?

Werken bij Nubix draait niet alleen om werk; we zijn meer dan alleen een bedrijf, we zijn een hecht team. Ontdek waarom een carrière bij Nubix een geweldige werkervaring biedt:

 1. Gezellig team:
  We hebben een hecht team waarin collega’s niet alleen samenwerken, maar ook gezelligheid beleven. Naast het werk organiseren we regelmatig informele activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes. Kijk eens op onze Instagram om te zien wat we zoal doen!
 2. Uitdagende projecten:
  Bij Nubix werk je aan interessante en uitdagende projecten die je stimuleren en je de kans bieden om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Bekijk onze cases om te kijken wat we zoal gedaan hebben!
 3.  Flexibiliteit:
  We begrijpen dat het leven meer is dan alleen werk. Daarom bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken zodat je werk kunt combineren met je persoonlijke leven.
 4.  Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden:
  We investeren in onze mensen door middel van trainingen en workshops, zodat je kunt groeien en je carrière verder kunt ontwikkelen binnen ons bedrijf.
karten-nubix
engelse-mijlenloop-nubix
nubix-goes-nomad

NUBIX GOES NOMAD!

Heb je ooit gedroomd van werken onder een parasol aan het strand, in een rustiek huisje in het bos, of terwijl je met een camper rondtrekt en elke dag op een andere plek werkt? Bij Nubix kan die droom werkelijkheid worden tijdens onze ‘Nubix Goes Nomad!’ week.
 
Tijdens deze week kun je op een externe locatie werken – dus niet op kantoor of thuis. Of je nu de rust van de natuur zoekt, de levendigheid van een stad, of de vrijheid van reizen, alles is mogelijk. Nubix stelt hiervoor een budget beschikbaar, zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen.
 
Wil jij nou ook meedoen aan deze week? Kom dan nu werken bij Nubix en ontdek hoe flexibel werken bij ons eruitziet.
Heb je vragen? Stel ze gerust!

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA