Nubix
Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

We hebben nu de mogelijkheid om automatisch een sticker te laten printen. Dit is natuurlijk heel erg handig en efficiënt. Waar in jouw proces zou het, het handigste zijn als dit zou gebeuren? Daarin denken we natuurlijk graag met je mee. Ook als je al een sticker apparaat hebt, kunnen we deze koppelen aan het de door jou gewenste tool en afstemmen op het stukje binnen jouw proces, waar het handig zou zijn dat er een sticker automatisch uit zou rollen. Maar we kunnen natuurlijk ook adviseren in het beste sticker apparaat dat past bij jouw wensen.

Voorbeelden:

Bijvoorbeeld als er een bestelling in jouw webshop komt, dan kan er direct een sticker uitgedraaid worden.
Of als er een product in een productie lijn gescand wordt en er blijft een reststuk over, dan kan er automatisch een sticker uitgeprint worden, zodat het rest stuk weer ingeboekt kan worden.

En als laatste voorbeeld, zou je kunnen denken aan: er komen producten binnen voor een klant. Deze kunnen direct voorzien worden van een eigen registratienummer, waarop staat: klantnaam, wanneer deze uitgeleverd moet worden, ordernummer, etc.

Wil je hier meer over weten en waar wij zouden kunnen helpen om jouw van tijdswinst te voorzien, bel, mail of what’s app met ons.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin