Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Zakelijk mailen doen we allemaal, de meesten via Office365 of Outlook. Een e-mailhandtekening is daarbij onmisbaar. Het is een belangrijke bron van informatie voor klanten, denk hierbij aan: het e-mailadres, de website, het bedrijfstelefoonnummer enzovoort. Bij veel bedrijven wordt een digitale handtekening handmatig aangemaakt. Dat is wat ons betreft een gemiste kans, maar waarom?

Een gemiste kans
Bedrijven werken met digitale handtekeningen. In sommige gevallen met een sjabloon die nieuwe medewerkers zelf aan kunnen passen. Fouten zijn daarmee snel gemaakt, want mensen maken nou eenmaal fouten. Daarbij is consistentie ver te zoeken, omdat iedereen zelf beslist wat hij wel of niet zichtbaar heeft staan in zijn handtekening. Het ontwerpen van een digitale handtekening is nou eenmaal lastig, zeker omdat deze onder een e-mail niet goed uitgelijnd wordt. Daarbij is het handmatig aanpassen van een handtekening een tijdrovende klus.

Consistentie met Exclaimer
Wil je het aanmaken van e-mailhandtekeningen snel en gemakkelijk centraal managen? Dan is exclaimer de oplossing. Exclaimer is een bedrijf dat software ontwerpt waarmee centraal gemakkelijk een professionele handtekening ontworpen en ingesteld kan worden. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kan gebruikt worden in combinatie met verschillende e-mailclients, zowel buiten de Cloud als in de Cloud. Op deze manier

Reclamebanners toevoegen
Een andere mogelijkheid die Exclaimer biedt, is dat bedrijven heel eenvoudig reclamebanners kunnen invoegen in alle uitgaande mails. Op deze manier kun je bepaalde diensten, actief of evenementen extra onder de aandacht brengen.

Aan de slag met Exclaimer? Voor Exclaimer betaal je per gebruiker per maand een vast bedrag. Je kunt zelf via een online editor handtekeningen ontwerpen, hiervoor zijn een aantal templates gratis te gebruiken. Een nieuwe medewerker is gemakkelijk toegevoegd! Heb je liever dat Nubix dit centraal voor jou regelt? Informeer naar de mogelijkheden en begin vandaag met professioneel e-mailen -> contact.

 

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin