Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Sommigen zijn het gewend, voor sommigen is het nieuw: thuiswerken. Uit voorzorg voor verdere besmetting van het Coronavirus werken velen momenteel vanuit huis. Uiteraard helpen wij jou als Strategisch IT-partner graag en zorgen wij ervoor dat thuiswerken gemakkelijk en efficiënt is.

Thuiswerken via VPN
Een populaire manier van thuiswerken, is vanuit huis inloggen op het bedrijfsnetwerk en je kunt aan de slag. Dat is toch ideaal? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je thuiswerkt op het bedrijfsnetwerk.

De beste optie voor het benaderen van bedrijfsbronnen is via een VPN verbinding. VPN staat voor Virtual Private Network en zorgt ervoor dat je via je thuiscomputer verbinding maakt. De computer wordt dan gezien als onderdeel van het netwerk. Hiermee heb je toegang tot alle bedrijfsbenodigdheden: de bestanden, de printer en alle applicaties.

VPN

Thuiswerken via TeamViewer
Dankzij de externe verbinding die je met TeamViewer kunt maken, kun je direct verbonden zijn in netwerk georganiseerde bronnen, op elk moment en vanaf elk apparaat; zo werk je precies zoals op kantoor.

Voordelen:
TeamViewer kan worden gebruikt op elk apparaat en op de meeste platforms – waaronder Windows, macOS, Linux en Chrome OS. Daarnaast kun je met collega’s communiceren, vergaderingen leiden of taken delegeren. Dankzij toonaangevende veiligheidsmaatregelen binnen TeamViewer blijven de externe verbindingen, vergaderingen en overgedragen gegevens veilig.

TeamViewer biedt momenteel een goedkopere versie aan.

Slimme VoIP-toepassing van Mitel
Nubix is reseller van Mitel. Mitel heeft een slimme VoIP toepassing waarmee je naast het bellen vanaf vaste toestellen en handsets, ook kunt kiezen voor bellen met een mobiele applicatie vanaf je eigen smartphone of met een applicatie vanaf je werkstation. Servicemonteurs en accountmanagers die veel onderweg zijn, werken hier al langer mee. De mogelijkheden zijn zeer divers. Er zijn verschillende licentietypen waardoor je per medewerker kunt kiezen voor de licentie die bij hem of haar past.

Met de slimme VoIP-toepassing van Mitel, ben je altijd en overal bereikbaar vanaf het gewenste apparaat.

Sla je gegevens centraal op in CRM
Een CRM-systeem is voor veel bedrijven een instrument om voeling te houden met hun klanten, processen te stroomlijnen en meer winst te genereren. Juist in deze tijd waarin je niet dagelijks persoonlijk contact kunt hebben met je collega’s, is het belangrijk om informatie centraal op te slaan en met elkaar te delen.

Benieuwd naar wat Nubix voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin