Nubix

Webhosting betekent het huren van een stukje ruimte op het internet. Dit stukje ruimte kan gebruikt worden om informatie op te slaan. Nadat je het stukje ruimte op het internet hebt gehuurd, staat je website in contact met een server. Deze server staat in veel gevallen in een speciaal datacenter waardoor je website altijd bereikbaar is.

Heb ik hosting nodig?
Als je van plan bent op een website op te zetten, dan heb je hosting nodig. Dit begint met het opzetten van een eigen domeinnaam. Een domeinnaam is de URL die je vastlegt en waar bezoekers via het internet op terecht komen. Het hostingpakket is nodig om het domein online te zetten en te houden.

Welk hostingpakket heb ik nodig?
Bij Nubix zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft hostingpakketen. Welk pakket het meest geschikt is voor jou, ligt aan de wensen en behoeften van de website. Gaat het om een simpele website voor een klein aantal bezoekers? Dan heb je een klein hostingpakket nodig met weinig dataverkeer. Bij een grote complexe website met veel bezoekers, heb je een groter hostingpakket nodig.

Magento Hosting
Bij Nubix kun je terecht voor het onderbrengen van je Magento webshop. Een Magento webshop is groot qua omvang en daarom is het van belang dat je Magento webhosting pakket draait op snelle servers. We bieden Magento hosting voor verschillende type webshops.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van hostingpakket? Wij helpen jou graag!

Wil je alvast een domein aanvragen of een hostingpakket kiezen? Klik dan hier.

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin