Welkom bij Nubix, hét ICT bedrijf in Haaksbergen dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Wij begrijpen dat technologie een cruciale rol speelt in het succes van uw onderneming. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw IT-infrastructuur te versterken.

Waarom Kiezen voor Nubix?

  1. Lokale Expertise: Als gevestigd ICT bedrijf in Haaksbergen zijn wij diep geworteld in de regio. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van lokale bedrijven en bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.
  2. Full-Service ICT Oplossingen: Van netwerkbeheer en cybersecurity tot cloudoplossingen en IT-consultancy, Nubix biedt een volledige reeks diensten om uw bedrijf soepel en efficiënt te laten draaien.
  3. Proactieve Ondersteuning: Wij geloven in preventief onderhoud en monitoring. Onze experts werken continu aan het identificeren en oplossen van potentiële problemen voordat ze uw bedrijfsvoering kunnen verstoren.
  4. Persoonlijke Aanpak: Bij Nubix staan uw behoeften centraal. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en advies, zodat u de beste beslissingen kunt nemen voor uw IT-infrastructuur.
  5. Innovatieve Technologieën: Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en passen deze toe om uw bedrijf te helpen concurreren in een snel veranderende markt.

Onze Diensten

  • Netwerkbeheer: Betrouwbare en efficiënte netwerken zijn de ruggengraat van elk modern bedrijf. Wij zorgen voor de installatie, configuratie en onderhoud van uw netwerkinfrastructuur.
  • Cybersecurity: Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen. Van firewall-configuraties tot uitgebreide beveiligingsaudits, wij houden uw data veilig.
  • Cloudoplossingen: Migreer naar de cloud met vertrouwen. Wij bieden veilige en schaalbare cloudoplossingen die passen bij uw bedrijfsbehoeften, inclusief cloud storage en Software as a Service (SaaS).
  • IT-consultancy: Of u nu advies nodig heeft over IT-strategie, implementatie van nieuwe systemen of optimalisatie van bestaande infrastructuur, onze consultants staan klaar om u te helpen.

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw IT naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Nubix en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met betrouwbare en innovatieve ICT-oplossingen. Bezoek ons kantoor in Haaksbergen of bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Nubix – Uw partner voor betrouwbare IT-oplossingen in Haaksbergen.

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA