Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Het verdwijnen van (aflever)materiaal is herkenbaar voor veel bedrijven. Met name bouw- en productiebedrijven hebben veel te maken met transport van materialen.

Zo is Hebo producent in houten- en kunststof kozijnen en heeft veel te maken met de afgifte van kozijnen op locatie. De kozijnen worden vervoerd door middel van transportbokken. In het verleden bestond er geen methode waardoor bijgehouden kon worden hoeveel bokken er in omloop waren. Hierdoor verloor Hebo een groot aantal transportbokken, wat natuurlijk financieel gezien voor problemen kan zorgen. Nubix ontwikkelde een digitale oplossing waarmee de transportbokken gevolgd kunnen worden. Op deze manier heeft Hebo een duidelijk overzicht hoeveel bokken er in omloop zijn en waar deze nog opgehaald moeten worden.

Nubix is onlangs een samenwerking gestart met Timmerfabriek van Roij. Deze partij is tevens leverancier van Transportbokken. Op deze manier kunnen transportbokken afgenomen worden in combinatie met onze digitale oplossing.

Is het verdwijnen van aflevermateriaal herkenbaar voor jou? Nubix helpt jou graag! Neem contact met ons op.

Bekijk in onderstaande video hoe deze oplossing werkt:

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA