Nu Twinfield koppeling mét certificering

De Twinfield koppeling is gecertificeerd in combinatie met Magento 2. Orders van bestellingen uit Magento worden overgezet naar Twinfield. Op deze manier hoeft een order niet opnieuw ingevoerd te worden door een medewerker. Ook worden er geen foutieve gegevens overgenomen waardoor er bijvoorbeeld geen verschillen in cijfers op kunnen treden. Naast de orders is het ook mogelijk om nieuwe debiteuren automatisch aan te maken in Twinfield. Vooral bij veel wisselende en nieuwe afnemers een onmisbare optie.

Doordat ook deze koppeling via ons Nubiconnect koppelingsplatform is ingericht kunnen we ook koppelen vanuit diverse andere pakketten richting Twinfield en andersom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan In2CRM. Prospects welke debiteuren worden en omzet informatie van debiteuren welke je in je verkoopproces inzichtelijk wil maken voor de verkopers. Wie is er meer gaan bestellen en wie minder. Door de koppeling kun je daar boven op blijven zitten. Geen overbodige luxe in de roerige tijd waar we ons nu in begeven waar niks een zekerheid is.

Door deze koppeling kunnen we weer een stapje verder werken aan ons gezamenlijke doel, namelijk je medewerkers zich bezig te laten houden met de uitdagende werkzaamheden.  

Waarom is een koppeling handig?
Koppelingen kunnen veel werk besparen en de kans op fouten verkleinen. De productiviteit in je organisatie stijgt. Het is belangrijk om data maar op één plek te beheren. Met je Magento webshop kun je eenvoudig producten, orders en klanten synchroniseren. Daarnaast kun je grootboekrekeningen maken en je kunt gemakkelijk je verkopen monitoren. Daarom is het handig om koppeling(en) te realiseren, waarmee je jouw webshop en jouw processen optimaliseert. Wij hebben hier al jarenlange ervaring mee.

Alle koppelingen op een rij:

Meest recent:

  • Koppeling Microsoft Business Central
  • Twinfield
  • Cyclesoft

Een greep uit onze bestaande koppelingen:

Omdat Nubix werkt met een eigen API connector, kunnen wij snel en flexibel werken. Onze koppelingen zorgen voor een goede integratie tussen verschillende online systemen. Bijvoorbeeld tussen je webshop en je administratie software. Maar ook koppelingen met voorraadbeheersystemen of betalingssystemen behoren tot de mogelijkheden. Magento is een uitgebreid pakket, maar beschikt niet over alle onderdelen waar je als webshop eigenaar behoefte aan hebt. Administratie invoeren en voorraden beheren zijn hier enkele voorbeelden van.

 

Werkwijze

De realisatie van een basiskoppeling bij Nubix bestaat uit een aantal onderdelen, namelijk:

  1. Kennismaking
  2. Inventarisatie
  3. Installatie en configuratie op afstand
  4. Maandelijks onderhoud en monitoring

Meer behoefte aan maatwerk? Dan gaan wij graag met jou om je wensen in kaart te brengen.
Wil je hier meer over weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Haaksbergen, Twente, Overijssel

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA