Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Enige tijd geleden lanceerde Microsoft een nieuwe app: Microsoft Whiteboard. Het is een digitaal vrije-vorm canvas waarop mensen, ideeën en inhoud kunnen samenkomen om op een creatieve manier samen te werken. Het bevordert samenwerking en creativiteit aanzienlijk!

Wat kun je ermee?
De applicatie is ontworpen voor iedereen die creatief over ideeën wilt nadenken voordat het definitief gemaakt wordt. Het is echt bedoeld om samen te werken en om creativiteit in teams te stimuleren. Het kan ook op afstand gebruikt worden en op meerdere apparaten tegelijk. Microsoft Whiteboard is met name geschikt voor brainstormsessies of andere sessies waarin creativiteit in het middelpunt staat. Vooral marketingbureaus gebruiken Microsoft Whiteboard veel in online vergaderingen om daarmee realtime in contact te zijn met hun klanten. Zo kan bijvoorbeeld gewerkt worden aan productontwerpen of aan technische plannen, waarbij externe deelnemers hun creativiteit willen uiten.

Samenwerken
Microsoft Whiteboard beschikt over een eindeloos oppervlak waardoor je je er helemaal op kunt loslaten. Daarmee biedt het ruimte voor alle ideeën die er zijn. Ook kun je tegelijkertijd samenwerken op meerdere apparaten. Zo ben je realtime met elkaar in contact en je kunt zien waar iedereen zich bevindt op het bord.

Digitale creaties
Door intelligente inkt te gebruiken kun je vrije-vormtekeningen herkennen. Daardoor wordt het ins tandaard shapes omgezet. Op deze manier is het mogelijk om gemakkelijk tabellen en diagrammen te maken. Ook worden je digitale creaties automatisch opgeslagen, waardoor je nooit per ongeluk je werk kwijtraakt.

Klik hier als je de Microsoft Whiteboard Preview wilt uitproberen.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA