Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Wij hebben een gloednieuwe website ontwikkeld voor SV Bon Boys, waarmee we een naadloze integratie met Sportlink bieden. Hierdoor zijn bezoekers altijd op de hoogte van de laatste standen, wedstrijdschema’s en teaminformatie.

 

Betere online ervaring voor leden en supporters S.V. Bon Boys

De nieuwe website, ontworpen door Mediakanjers en door ons ontwikkeld, biedt leden en supporters van SV Bon Boys een verbeterde online ervaring. Dankzij de koppeling met Sportlink kunnen bezoekers eenvoudig toegang krijgen tot actuele informatie over de club. Standen, wedstrijdschema’s en teaminformatie, inclusief namen en elftalfoto’s, worden automatisch bijgewerkt.

 

Meer dan alleen sportdata op de nieuwe website

Naast de uitgebreide sportdata biedt de website ook tal van andere functies. Leden kunnen eenvoudig informatie vinden over clubactiviteiten, evenementen en nieuwsberichten. Ook is er een sectie gewijd aan de rijke historie van de club, inclusief foto’s en verhalen uit de afgelopen jaren.

 

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

Bij de ontwikkeling van de site hebben we veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. De website is volledig responsief, wat betekent dat deze optimaal functioneert op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten.

Om de nieuwe website te bekijken, ga je naar www.bonboys.nl

 

Ben jij benieuwd naar onze andere projecten? Neem dan eens een kijkje bij onze cases

 

 

We zijn trots te kunnen aankondigen dat we een state-of-the-art website hebben gelanceerd voor SV Bon Boys, met een naadloze integratie met Sportlink om bezoekers altijd op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de club. Deze nieuwe digitale aanwinst biedt leden en supporters van SV Bon Boys een aanzienlijk verbeterde online ervaring, ontworpen door Mediakanjers en ontwikkeld met onze expertise.

De integratie met Sportlink stelt bezoekers in staat om moeiteloos toegang te krijgen tot actuele clubinformatie, waaronder standen, wedstrijdschema’s en gedetailleerde teaminformatie compleet met namen en elftalfoto’s. Al deze gegevens worden automatisch bijgewerkt, zodat supporters altijd op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken.

Maar onze nieuwe website biedt meer dan alleen sportdata. Naast uitgebreide statistieken biedt het platform ook een breed scala aan functies die zijn ontworpen om de betrokkenheid van leden te vergroten. Leden kunnen gemakkelijk informatie vinden over clubactiviteiten, aanstaande evenementen en recente nieuwsberichten. Bovendien is er een speciale sectie gewijd aan de rijke geschiedenis van SV Bon Boys, met archiefmateriaal zoals foto’s en verhalen die de evolutie van de club door de jaren heen documenteren.

Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid stonden centraal bij de ontwikkeling van de website. We hebben ervoor gezorgd dat de site volledig responsief is, zodat deze optimaal functioneert op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd een naadloze ervaring met de nieuwe site.

Wil je de nieuwe website van SV Bon Boys zelf ervaren? Bezoek op www.bonboys.nl en ontdek hoe gemakkelijk het is om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club.

En als je geïnteresseerd bent in andere projecten die we hebben gerealiseerd, nodigen we je uit om een kijkje te nemen bij onze cases. Daar vind je meer voorbeelden van onze succesvolle samenwerkingen en innovatieve oplossingen.

Geplaatst in categorie Geen categorie, WEB
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA