Wij zijn razend enthousiast om deel te nemen aan dit populaire hardloopevenement in Enschede.
Samen zullen we de uitdaging aangaan en zij aan zij deelnemen aan de Singelloop.

Nubix is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. We bieden geavanceerde technologische oplossingen zoals kantoorautomatisering, procesoptimalisatie en CRM aan om de efficiëntie van systemen te verbeteren. Nubix is dan ook gespecialiseerd in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van productiebedrijven. Nubix helpt organisaties om hun prestaties te optimaliseren, kosten te verlagen en waardevolle inzichten te verkrijgen. Met onze diensten en expertise op het gebied van IT-oplossingen zijn we in staat om organisaties in verschillende sectoren te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Hokra is een full-service bureau voor promotionele communicatie dat zich richt op het creëren van effectieve marketingstrategieën en het bouwen van merken. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van creatieve campagnes en promotieactiviteiten om organisaties te helpen hun doelgroep op een impactvolle manier te bereiken. Met hun kennis en expertise van marketing en communicatie hebben ze een succesvolle staat van dienst opgebouwd met het lanceren van campagnes van diverse merken.

Komen jullie ons aanmoedigen op 10 september?

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA