Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Begin dit jaar heeft de gemeente Haaksbergen opvang geregeld voor vluchtelingen uit Oekraïne. Ook werden wij als lokale ondernemer gevraagd om mee te werken voor deze opvang locatie.  

In de oude basisschool Dr. Ariens is met man en macht gewerkt om deze locatie om te toveren tot een prachtige opvang locatie voor ca. 60 Oekraïense vluchtelingen.

Samen met tal van andere ondernemers en tal van serviceclubs is de locatie echt prachtig geworden en zijn de Oekraïense vluchtelingen van harte welkom. Met deze steun zijn er welkomstpakketten geregeld voorzien van eerste levensbehoeften zoals handdoeken, tandenborstels, zeep, shampoo, wc papier en andere spullen voor de persoonlijke hygiëne en is er voor de kinderen speelgoed geregeld. Maar ook aan Wifi is gedacht inclusief laptops met Oekraïens besturingssysteem en toetsenbord.

Als dank hiervoor hebben we van de gemeente Haaksbergen een brief ontvangen inclusief dit bedankje, dankjewel daarvoor! Maar bovenal hopen we dat de bewoners zich hier ‘thuis’ gaan voelen. Daarvoor hebben wij dit gedaan en hebben we hier graag aan bij willen dragen.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin