Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Vertrouw jij ook nog steeds op online tools van onbekende derde partijen voor het opsplitsen of samenvoegen van je PDF-bestanden? Laat jij het verwerken van gevoelige documenten nog over aan websites die je eigenlijk niet kent, niet wetende of er vervolgens gegevens van je worden bewaard? Graag introduceert Nubix voor jou onze nieuwste bedrijfskundige oplossing: onze nieuwe PDF Tool. 

Met onze PDF Tool kun je je PDF-bestanden opsplitsen en samenvoegen, gewoon in onze portal. Ook worden er aan onze kant geen gegevens bewaard na gebruik, dus onze tool is compleet AVG-proof. Met één druk op de knop resultaat; effectief en betrouwbaar, zoals je dat van ons gewend bent. 

Het gebruik van de tool is zeer eenvoudig; je geeft de PDF Tool simpelweg opdracht om één bestand te splitsen óf om meerdere bestanden samen te voegen. Je sleept de bestanden in kwestie in de PDF Tool, drukt op de knop, en wij doen de rest! Compleet beveiligd, zonder je gegevens te verzamelen.  

Benieuwd hoe onze PDF Tool er in actie uitziet? Dan volgt hieronder een kort filmpje met uitleg.:

Ook enthousiast geworden over onze PDF Tool? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. 

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA