Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Hoe veilig is jouw bedrijf eigenlijk, weet jij het?

We kijken graag eens met je mee, om te kijken hoe veilig jouw bedrijf is met onze Security Audit.

Veiligheid is altijd een keuze. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk toe kan staan binnen je bedrijf. Helemaal offline gaan zou natuurlijk niet kunnen.
Dus hoe zorg je ervoor dat je nog wel je bedrijfsvoering kan blijven doen, zonder dat het onveilig wordt.
Veiligheid is altijd een keuze. Maar hoe houden we het gemak van ‘snel’ in je online omgeving aan het werk gaan en veiligheid.

Wij kunnen je bedrijf doorlichten. We kijken naar de kwetsbaarheden van jouw organisatie. We doen een risico analyse. En we kijken welke maatregelen je kan nemen.
Dit kan al door kleine aanpassingen door het gebruik van een wachtwoordenkluis. Of kunnen we een twee factor authenticatie toevoegen aan jouw server?

Sowieso is het ook goed om te kijken welke belangrijke data beschermd moet worden, binnen jouw bedrijf, voor de voortgang van het bedrijf.
Denk bijvoorbeeld aan de AVG richtlijnen. Bezit je hierin belangrijke data, dan is het jouw verantwoordelijkheid dit goed te beschermen.
Of denk aan het hebben van belangrijke patentgegevens met grote waardes. Of heb je een goede backup?
Natuurlijk zijn foto’s van de afgelopen jaren van jouw bedrijf ook fijn om voor jezelf te kunnen houden, maar zijn wellicht minder belangrijk om heel goed te beschermen.

Let wel; de perfect beveiligde organisatie bestaat niet, want we willen allemaal online blijven werken. Maar de beste veiligheidsadviezen kunnen we op maat adviseren voor jouw bedrijf.

Belmail of what’s app met ons, als je dit voor jouw bedrijf zou willen.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA