Nubix

Ben jij een technologiepionier die klaar is voor een uitdagende rol in een jong en dynamisch IT-bedrijf? Nubix, met meer dan 15 jaar ervaring in IT, zoekt een gedreven Technisch ICT Consultant die zelfstandig aan de slag wil met klanten en innovatieve projecten. In een team van ongeveer 10 enthousiaste professionals krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen, maar ook om je stempel te drukken op onze groeiende organisatie.

OVER NUBIX

Nubix is een ambitieuze organisatie met een focus op automatisering bij productiebedrijven. Onze specialismen, waaronder kantoorautomatisering, procesoptimalisatie, WEB, CRM en communicatie, bieden klanten een uitgebreid dienstpakket onder één dak. In het hechte team van Nubix heb je volop ruimte om te groeien en je ideeën te delen.

WAT GA JE DOEN?

Als Technisch ICT Consultant speel je een sleutelrol in installaties, migraties en implementaties bij onze klanten. Naast een adviserende en coördinerende functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van technische architectuur naar concrete implementaties. Dagelijks werk je met de nieuwste technologieën en haal je voldoening uit het automatiseren van ICT-taken.

Met expertise in Microsoft Azure, Microsoft 365, VMware, Veeam, backup & disaster recovery, securityoplossingen, Fortigate (of vergelijkbare apparatuur), netwerken, infrastructuur en Wifi-omgevingen ben jij de technologische duizendpoot die wij zoeken. Je bent nauwkeurig, doordacht en hebt een scherp oog voor de beste beveiliging voor onze klanten.

Naast technische taken, documenteer je zorgvuldig en verzorg je de nodige (netwerk)tekeningen. Ook speel je een adviserende rol voor onze verkoopafdeling.

WAT VERWACHTEN WE?

 • HBO Werk- en denkniveau en specifieke opleiding(en) op het gebied van ICT.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied.
 • Diepgaande kennis van technologieën zoals Microsoft Azure, Microsoft (Office) 365, VMware, Veeam, backup & disaster recovery, securityoplossingen, Fortigate (of vergelijkbare apparatuur), netwerken, infrastructuur en Wifi-omgevingen.
 • Werkt nauwkeurig en doordacht.
 • Teamspeler met een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • Plezier in het delen van technische kennis met collega’s.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 • Een informele, professionele werkomgeving met een gezellige sfeer.
 • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Samenwerking met professionele en gedreven collega’s.
 • Salaris conform de functie, beloning op basis van toegevoegde waarde, competenties en ervaring.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

SOLLICITEER VOOR:

Technisch ICT Consultant

Ben jij dé persoon voor deze functie? Vul het
contactformulier in of stuur je CV en motivatie naar
personeelszaken@nubix.nl.

Liever eerst kennismaken? Bel ons op 085 773 9933. We
kijken uit naar jouw sollicitatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin