Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Onlangs heeft HP een veiligheidsprogramma aangekondigd voor terugroeping en vervanging voor batterijen van bepaalde notebookcomputers en mobiele werkstations. De batterijen zouden oververhit kunnen raken en brand- en verbrandingsgevaar kunnen opleveren. Dit geldt wereldwijd voor 0,01% van de uitgeleverde notebookcomputers en mobiele werkstations. Het is daarom van belang dat gecontroleerd wordt of jouw batterij hiervoor in aanmerking komt.

Het gaat om notebookcomputers en mobiele werkstations die wereldwijd zijn verkocht tussen december 2015 en december 2017. Uiteraard zitten hier ook producten bij die wij hebben uitgeleverd. Veel van de batterijen zijn ingebouwd in het systeem, wat betekent dat ze niet door jou zelf vervangen kunnen worden. HP biedt een kosteloze vervanging van de batterij welke wij voor jou kunnen realiseren.

Door hier te klikken met je HP systeem, kun je controleren of je notebookcomputer of mobiel werkstation voor terugroeping en vervanging in aanmerking komt.

Let op: als de tool aangeeft dat je systeem niet voldoet aan de minimale eisen, hoeft je batterij niet vervangen te worden. Geeft de tool aan dat je wel in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin