Nubix
Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar Office365. Maar hoe haal je als organisatie maximaal voordeel uit het uitgebreide pakket in de Cloud? En welke voordelen zijn er te behalen op het moment dat je nog niet over bent op Office365?

Wij merken dat veel Office365-gebruikers enkel gebruik maken van de ‘basis’ Office-applicaties zoals Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Daarom nemen wij jou graag mee in de wereld van Office365, zodat je een breder inzicht krijgt in de wijze waarop Office365 je digitale werkplek vormt. Tijdens de training laten wij jou zien dat werken in de Cloud de ideale uitkomst is. Je krijgt inzicht in hoe het pakket een toegevoegde waarde is voor je organisatie. Dit doen wij aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden.

Ook leren wij jou hoe het onderdeel Teams werkt en waar de instellingen zitten. De focus van Teams ligt op samenwerken en we zorgen dat werken met Teams na deze training nog beter gaat en leuker wordt.

Het programma:
13:15 uur – Ontvangst met koffie of thee
13:30 uur – Start training
14:15 uur – Pauze
14:20 uur – Tweede gedeelte
15:30 uur – Afsluiting

Locatie:
Kantoor Nubix
Hengelosestraat 1 in Haaksbergen

Kosten:
€150,- p.p. (m.u.v. klanten die trainingen hebben opgenomen in het supportmodel)

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden:

  Graag tot ziens op woensdag 29 januari!

  Geplaatst in categorie Nubix
  Vorige
  Alle berichten
  Volgende

  We Build Building and Great Homes.

  We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

  Get in touch

  (+380) 50 318 47 07

  65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

  Facebook Twitter Linkedin