Nubix

Omdat Nubix graag haar kennis deelt met anderen, bieden wij verschillende trainingen aan. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke en professionele groei. Periodiek organiseren wij verschillende open inschrijving trainingen waaraan je kunt deelnemen. Daarnaast verzorgen wij in-house trainingen op locatie:

Training hoe gebruik ik Magento?
Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met Magento 2? Na de training kunnen medewerkers optimaal zelfstandig de webshop beheren. De training wordt gegeven door een ervaren Magento-expert. Hij leert jou onder andere hoe je producten kunt toevoegen, categorieën kunt aanmaken en hoe je omgaat met bestellingen en rapportages.

Meer halen uit Office365 (voor beginners of  voor gevorderden)
Steeds meer bedrijven maken de overstap naar Office365. Maar hoe haal je als organisatie maximaal voordeel uit het uitgebreide pakket in de Cloud? Wij merken dat veel Office365-gebruikers enkel gebruik maken van de ‘basis’ Office-applicaties zoals: Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Tijdens de training krijg je een breder inzicht in de wijze waarop Office365 je digitale werkplek vormt. Je krijgt inzicht in hoe het pakket een toegevoegde waarde is voor je organisatie. Dit doen wij aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden.

Microsoft Teams Training
De focus van teams ligt op samenwerken. Teams kan een hoop veranderingen te weeg brengen op kantoor waardoor medewerkers uitstekend met elkaar kunnen samenwerken. Tijdens een training over Teams leren wij jou hoe Teams werkt en waar de instellingen zitten. We maken het team enthousiast om met Teams te werken en hoe je dit inricht zodat samenwerken nog beter gaat en leuker wordt. De training kan geheel op maat worden samengesteld voor jouw team of organisatie.

Microsoft Excel Training
Wil je dat jouw team slimmer en effectiever gaat werken met Excel? Onze Excel trainingen bestaan uit maatwerk. Wij stemmen de training geheel af op de behoeften en verwachtingen van de deelnemers. Tijdens de training maak je kennis met de diversiteit van Excel. Hierdoor zal Excel voortaan uitstekend bijdragen aan de productiviteit in je organisatie.

Ben je benieuwd naar prijzen en informatie? Neem dan contact met ons op.

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin