Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Veiligheid staat bij Nubix hoog in het vaandel. Wij weten als geen ander hoe kwetsbaar jouw gegevens zijn. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een gerust gevoel te geven over de veiligheid en betrouwbaarheid van de netwerken en databestanden. Om jouw veiligheid te waarborgen, kan Sophos UTM een belangrijke rol spelen!

Sophos UTM is een enkel modulair apparaat en biedt complete beveiliging en bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. De security-en databeschermingsoplossingen zijn eenvoudig in te zetten en te beheren. Er zijn een hoop andere multiple-point-oplossingen welke een stuk complexer zijn dan een enkel modulair apparaat. Door middel van duidelijke gedetailleerde rapporten, krijg je als gebruiker inzichten waarmee je de netwerkprestaties en beveiliging kan verbeteren.

Sophos UTM biedt een aantal belangrijke voordelen:
• Elke functie is beschikbaar op elk apparaat;
• Je hebt controle om applicaties te blokkeren, toe te staan, te wijzigen en te prioriteren;
• Je weet wat je gebruikers doen en je hebt met alle gemak de volledige controle over alle noodzakelijke functies;
• Ingebouwde rapportage op alle modellen;
• Tweeledige verificatiemethode;
• Veilige toegang op afstand.

Binnen Sophos UTM zijn er diverse mogelijkheden. Voor meer informatie, prijzen en vragen kan je uiteraard contact met ons opnemen. Direct een afspraak maken om de meest geschikte beveiliging te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA