Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Enige tijd geleden heeft Mitel bekend gemaakt te stoppen met VoXX. Mitel besloot het platform in een nieuw jasje te steken. Alle klanten die gebruik maken van VoXX, moeten over naar de nieuwe Softphone.

We zullen onze VoXX klanten binnenkort benaderen voor de migratie. Wij communiceren dan ook de nieuwe prijsstructuur. Of de nieuwe prijsstructuur voordelig uitvalt, verschilt per klant.

Verfrissende uitstraling
Mitel heeft Softphone opnieuw ingericht en zal een andere uitstraling krijgen, verder zullen gebruikers niets merken van deze verandering. De nieuwe Softphone heeft een verfrissende uitstraling, in hun eigen huisstijl. Er zijn enkel wat opties bijgekomen en alle bestaande functionaliteiten hierin zijn gelijk gebleven.

Nieuw: mobiele gebruiker
Waar er in het verleden enkel gekozen kon worden voor een light gebruiker en een advanced gebruiker, kan in de nieuwe situatie ook gekozen worden voor een mobiele gebruiker. De mobiele gebruiker kan alleen gebruik maken van de smartphoneapplicatie, uitstekend voor servicemonteurs en accountmanagers die onderweg zijn. Uiteraard kan dit ook met de advanced licentie, waarmee je daarnaast natuurlijk ook gebruik kunt maken van Softphone.

Heb je vragen over de migratie? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin