Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Door kinderen uit groep 6, 7 en 8 na te laten denken over ‘echte’ innovatie-uitdagingen van bedrijven komen zij al in een vroeg stadium in contact met IT, innovatie en daaraan gerelateerde werkgebieden. Zo helpen leerlingen ondernemers aan creatieve oplossingen voor hun complexe vraagstukken en dragen ondernemers op hun beurt op speelse wijze bij aan de werknemer van de toekomst. Een win-win situatie!

Dit jaar, 2021: 3 scholen – 9 klassen – 217 potentiële techneuten die al die mooie bedrijven geholpen hebben met hun probleemstelling. Via deze weg willen wij van Nubix, deelnemer bij groep 8 van de Kameleon, jullie bedanken voor jullie inzet!

“Het is in ons vakgebied erg moeilijk om collega’s te vinden met een technische kijk op zaken. Kortweg, goede techneuten zijn moeilijk te vinden. Met dit fantastische initiatief hebben jullie mee kunnen kijken en denken in het bedrijfsleven. Hopelijk hebben jullie gezien dat de techniek een leuk vakgebied is”, aldus Freek Jan Ter Haar van Nubix.

Het is zo leuk om te zien hoe kinderen denken en soms hele pragmatische simpele oplossingen hebben. Terwijl de ander compleet out of the box denkt en dat ook weer ideeën genereert. De jeugd heeft de toekomst en wij waarderen enorm wat ze voor ons kunnen betekenen. En als ze dan ooit, na hun studies, op zoek zijn naar een baan in de IT, dan hoop ik dat ze weer aan Nubix zullen denken. Voor de kids hadden we een leuke loterij opgezet, waar er per school 2 leuke prijzen te winnen viel.

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen en binnen

Wil je dit als bedrijf ook? Dan kan dat natuurlijk rechtstreeks via https://adoptidee.nl/

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin