Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

“Voor Printshopz mogen we al enige tijd webshops realiseren. Niet zomaar webshops, maar geheel maatwerk webshops. Zij houden zich bezig met diverse soorten drukwerk. En om er voor te zorgen dat het gehele proces geautomatiseerd ging worden, zijn we in ontwikkeling gegaan.”

Onlangs is Printshopz verhuisd naar een grotere nieuwe locatie, waar ze het machinepark verder hebben uitgebreid en in de toekomst ook nog verder kunnen uitbreiden. We besteden veel aandacht aan het automatiseren, omdat alle processen mee moeten groeien met de uitbreidingen. Dit is een mooie uitdaging en we zijn super trots dat we hier aan mee mogen werken.

Printshopz heeft met de nieuwe shopz Fotobehangshopz.nl en Wallz.com een mooie uitbreiding in de B2C markt. Omdat consumenten anders scrollen en ook overgaan tot koop, op een site, hebben we bij de realisatie van de shops veel aandacht besteed aan de usability en de doelgroep. Er moest een speciale configurator in. Deze configurator kan gebruikt worden door de klant om zelf online fotobehang en hexagons te ontwerpen en te bestellen.

Er moesten uiteraard ook API koppelingen in komen, die het klantcontact weer zouden stroomlijnen naar de backoffice. Alles wordt geregistreerd en kan real time ingekeken worden. Dat betekent dat je continuïteit ook geborgd is. Dus uiteindelijk heeft dit traject als gevolg: meer professionaliteit, klantvriendelijker, meer omzet, minder redemptie.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin