Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Heb jij binnen je organisatie te maken met veel verschillende producten, maar mis je een centrale locatie waar al je product informatie vindbaar en bewerkbaar is? Ontdek onze nieuwe oplossing: het PIM-systeem.

Tegenwoordig verwerken veel bedrijven al hun producten nog in één groot Excel-bestand. Dit kan snel onoverzichtelijk worden. Je kunt dan lang op zoek zijn naar het product dat je op dat moment wilt hebben, en bovendien heb je maar zelden de mogelijkheid of ruimte om alle informatie over het product toe te voegen. Met het PIM-systeem van Nubix is dat allemaal verleden tijd. 

Wat is PIM?
PIM staat voor Product Informatie Management, oftewel: een centrale locatie voor het beheren en verrijken van al je productinformatie. Een PIM-systeem helpt jou om alle informatie op een rijtje te krijgen voor je afnemers. Dit is dus met name interessant voor producenten, groothandelaren en webshops.

Hoe werkt het PIM-systeem van Nubix?
In het PIM-systeem van Nubix staat alle informatie van jouw producten gebundeld in één database. Deze informatie wordt uit een ERP geïmporteerd en door ons aan het PIM-systeem gekoppeld. Zo kunnen wij het systeem bijvoorbeeld koppelen aan Exact Online en Microsoft Dynamics. 

Het PIM-systeem is geïntegreerd in onze klantenportal, waar je dan altijd eenvoudig je complete productoverzicht kunt inzien. Vanuit dit overzicht kun jij elk individueel product openen en inzien. Ook kun je direct alle productinformatie op een simpele manier aanpassen of toevoegen. Dit kan voor alle denkbare informatie, zoals kleuren, gewichten, maten en nog veel meer. Natuurlijk is het ook mogelijk om bestanden aan je producten te koppelen, zoals productfoto’s.  

Ook is ons PIM-systeem zeer veelzijdig; voor buitenlandse afnemers is er de mogelijkheid om per product informatie in andere talen toe te voegen. Bovendien bepaal jij zelf wie er allemaal gebruik kan maken van het PIM-systeem. Zo kan je rechten verlenen aan diverse medewerkers, maar ook toegang verlenen aan de leverancier. 

Het PIM-systeem van Nubix is laagdrempelig, simpel in gebruik en vrij van ingewikkelde faciliteiten. Wil jij ook productinformatie op een eenvoudige, centrale manier beheren? Nubix helpt jou graag. 

Alle voordelen van ons PIM-systeem in de praktijk zien? Bekijk dan ons filmpje hieronder:

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin