Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Nubix heeft diverse oplossingen ontwikkeld voor kozijnleveranciers. 

Komt het jou als kozijnleverancier ook bekend voor dat er kozijnprofielen worden besteld maar dat het vervolgens niet duidelijk is waar de profielen zich bevinden in de organisatie? Nubix heeft de oplossing!

Heb je profielen uit voorraad nodig, maar weet je niet waar deze liggen? Kan dat ene project nou wel of niet de deur uit? Zijn er reststukken overgebleven die hergebruikt kunnen worden? Waar liggen deze reststukken? Vragen die bij veel kozijnproducenten dagelijks worden gesteld. Veel bedrijven werken tegenwoordig nog met papieren lijsten en Excel. Maar wat ons betreft is dat vanaf heden verleden tijd. Veel Met onze applicatie voor op je tablet of smartphone kun je gemakkelijk en snel inzien waar je kozijnprofielen zijn opgeslagen en welke profielen gereserveerd zijn voor een productieorder en welke vrij beschikbaar zijn. Je krijgt hiermee zonder papierwerk, een directe terugkoppeling van het magazijn naar kantoor, Hierdoor ben je minder tijd kwijt en kan je organisatie zich focussen op hetgeen waar zij goed in is.

Jij voert de kozijnprofielen in, onze applicatie doet de rest!

Met onze automatiseringsoplossing houd je volledige controle over de voorraad in je magazijn.

Voordelen van de applicatie:

  • Controle over je voorraad;
  • Controle bij het inboeken;
  • Beter inzicht;
  • Minder tijdverspilling;
  • Focus op je corebusiness.

Nubix is gespecialiseerd in productiegerichte oplossingen, zoals planningbeheer en voorraadbeheer. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van automatisering voor GEALAN-kozijnleveranciers.

Benieuwd naar onze oplossingen op maat? Neem contact met ons op!

 

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin