Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Kernwoorden: Veiligheid, snelheid en kosten verlagen
Dat willen we allemaal. We leggen uit.

Als je de website van Cloudflare leest lijkt het wel een wondermiddel. Cloudflare beveiligt en verzekert de betrouwbaarheid van de naar buiten toe gerichte bronnen, zoals websites, API’s en online toepassingen. Cloudflare beschermt ook de interne bronnen, zoals toepassingen achter de firewall, teams en apparaten. Daarnaast is Cloudflare het platform voor het ontwikkelen van wereldwijd schaalbare toepassingen.

Voor klanten van Nubix met een webshop gebruiken we Cloudflare met name voor veiligheid en performance. Ddos aanvallen worden afgevangen en door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt data op diverse servers over de wereld opgeslagen, waardoor content van een website snel lokaal geserveerd kan worden. Tevens verlaagd het laatste ook het dataverbruik op de webserver.


Veiliger:

Cloudflare gebruikt een uitgebreid algoritme wat de reputatie van een gebruiker herkend. Is deze niet legitiem, zal er een Captcha getoond worden.

Sneller:

Door data via een CDN netwerk op te slaan kan content sneller geserveerd worden. Tevens comprimeert Cloudflare data voor een hogere score.
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw online oplossing? Neem dan gerust contact op voor meer uitleg of een demo.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin