Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Cyber Security is het beschermen van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke aanvallen. Het staat ook bekend als IT-beveiliging of de beveiliging van elektronische gegevens.

We horen er allemaal regelmatig wat over, maar hoe regel je dit voor jouw organisatie? En is dit aan de orde voor jouw bedrijf?
Dit kan ieder bedrijf overkomen. Maar hackers zullen ongetwijfeld wel doelgericht te werk gaan. Dus heb je ook maar enigszins data te verwerken, dan kun je doelwit zijn. En als je jouw beveiliging niet top geregeld hebt en je hebt een data lek, kan dit conform AVG ook nog eens hoge boetes opleveren.

We gaan verder met de security 2.0, want naast dat wij al veel mooie oplossingen hebben om jouw gegevens te beschermen, hebben we nu iets nieuws, dat we graag bij je onder de aandacht willen brengen. Op dit moment werken we namelijk met het SAM Cyber Alarm. Volgens een onderzoek was in 2019 de gemiddelde detectietijd van een aanval 56 dagen. Dat is natuurlijk veel te lang, want dan is het kwaad al geschied. Omdat een aanvaller niet meer dan enkele uren nodig heeft. Dus wanneer er een hack gedetecteerd wordt, is de tijd waarin dit wordt opgelost essentieel.

Met dit kastje, dat we in jouw netwerk laten draaien, kunnen wij al binnen 2 weken een hack opsporen. Wanneer dit het geval is, gaan alle alarmbellen rinkelen. Is het daarna klaar met dat kastje? Nee dat raden we niet aan, want zo’n aanval kan elk moment plaatsvinden. Dus het beste zou zijn om het kastje 24/7 te laten draaien in jouw netwerk.

Wil je jouw belangrijke data ook beschermen? En naast dat jouw gegevens op straat kunnen liggen, ook nog eens hoge boetes voorkomen? Laten we dan eens kijken of dit voor jouw bedrijf een goede oplossing is. Onze salesafdeling kan jou hierin adviseren. Neem contact met ons op.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin