Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

We zijn met z’n allen veel meer online, gebruiken met z’n allen veel meer Wi-Fi en dit zal alleen maar toenemen. Er is een toename van het aantal gebruikers en meer verschillende soorten apparaten per huishouden. Denk bijvoorbeeld aan het tv kastje, de tablet voor het huiswerk van de kinderen, de online game computers en de laptop of desktop computer voor het thuiswerken. We vragen nogal wat van onze Wi-Fi punten.

Zoals met alles, geldt ook hiervoor, goedkoop is duurkoop.
En wij adviseren dan ook om gebruik te maken van Ruckus Cloud Wi-Fi oplossingen. Zij geven de beste Wi-Fi performances en ook je huidige access points kunnen toegevoegd worden aan deze Cloud oplossing. Ze beschikken over vele verschillende soorten online oplossingen en dat maakt het dan ook zeer geschikt om je online prestaties voor elk budget te verhogen.
Vanuit 1 dashboard is alles te beheren en de betrouwbaarheid is hoog van dit merk. En groeit je thuis situatie of werk situatie, dan groeit de Ruckus oplossing gemakkelijk met je mee.

Wil je weten welke oplossing(en) het beste bij jouw bedrijf of thuiswerkplek past?

Laten we even (virtueel) een kopje koffie doen en de proef op de som nemen, hoe het met jouw Wi-Fi gesteld is.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin