Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Wist je dat Nubix al jarenlange ervaring heeft in het realiseren van hoogwaardige Magento webshops? Wat zijn de voordelen en welke knowhow heeft Nubix in huis?

Magento is een e-commerce-platform in handen van Adobe. Er zijn twee versies: Magento Open Source, de gratis, in PHP geschreven opensource-versie en Magento Commerce, de betaalde cloud-versie. Volgens marktonderzoek uit maart 2016 is het marktaandeel van Magento onder de 10 meest populaire e-commerce-platformen 29,1% en daarmee ook het grootst. Meer dan 250.000 handelaars over de hele wereld maken gebruik van het Magento-platform.
Bron: wikipedia

Wij kunnen de gehele webshop met alle maatwerk oplossingen voor je ontwikkelen. Groeit je bedrijf, dan groeit Magento gemakkelijk met je mee!

Magento heeft heel veel koppelingen en extensies beschikbaar. Maar het voordeel als je de webshop door ons laat bouwen en inrichten is, dat als de extensie of koppeling er nog niet is, kunnen wij deze voor je bouwen. Uiteraard kijken we er altijd naar of de oplossing in deze opweegt tegen de verdiensten die deze eventueel kan opleveren. De kosten en verdiensten moeten dus wel in verhouding zijn. 

Het doel van Magento is natuurlijk om jouw klanten een winkelervaring te geven, die ze ook op jouw winkelvloer zouden kunnen krijgen. Met Magento zijn de mogelijkheden eindeloos en belangrijk is hierin dat we kijken naar de customer journey van jouw klant. Dit om de shop ervaring van jouw klant nog groter te maken, zodat deze over gaat tot koop! Want dat is je uiteindelijke doel met een Magento site.

Voordelen:

  1. Uiteraard is de site responsive en te koppelen met alle social kanalen, zodat je dit in je sales verhaal nog meer kan benutten;
  2. Verkoop verhogend door omni-channel ervaringen: je moet goed kunnen volgen hoe een klant van links naar rechts over je site struint en ontdek hoe het aankoop traject van jouw klant werkt en reageer daarop. Zorg dat je analyseert op de juiste content en stuur bij daar waar nodig;
  3. Campagnes: die kun je perfect uit het platform van je webshop doen; Daarmee meet je ook gelijk de resultaten en kun je daar waar nodig ook nog eens makkelijk optimaliseren;
  4. Updates en slimme verkoop tools, kunnen makkelijk verwerkt worden.

Al met al kunnen we hierin heel veel betekenen. Wil jij een webshop waarbij je ontzorgt wordt en waarbij tevens je verkoop resultaten omhoog gaan? Laten we deze weg dan samen bewandelen. Mocht je hierin advies willen, kunnen we ook een aantal relevante webshops laten zien.

Neem contact op en laten we samen kijken naar jouw beste winkel ervaring!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin