Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Dat apps het leven gemakkelijker maken is al langer bekend. Er bestaan talloze apps voor verschillende doeleinden. Maar vooral apps die werk bij jouw medewerkers uit handen nemen zijn een grote opmars aan het maken. Er zijn talloze redenen te bedenken waarbij apps een belangrijke rol kunnen spelen. Bijvoorbeeld omdat er in jouw organisatie onnodig veel papierwerk is. Door papierwerk te digitaliseren bespaar je tijd en ruimte.

Zelf kwamen wij tot de conclusie, dat de papieren werkbon voor de afgifte van producten op locatie, niet efficiƫnt was. Het terugkrijgen van een werkbon ging vaak niet snel en in sommige gevallen werd de werkbon kwijtgeraakt. Ook het invullen van de werkbon kostte vaak onnodig veel tijd. Hiervoor ontwikkelden wij aan de hand van een app, een digitale werkbon. We hebben deze digitale werkbon al voor verschillende klanten ontwikkeld zodat servicemonteurs sneller en gemakkelijker hun administratie op orde kunnen houden.

Is er een servicemonteur binnen je organisatie die graag aan de hand van een app met een digitale werkbon wil werken? Of heb je ander papierwerk dat je graag zou willen digitaliseren? Neem contact met ons op voor informatie.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin