Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

We hebben het al meerdere keren aangekondigd, maar het einde van ISDN komt nu toch echt in zicht. Maak je momenteel nog gebruik van een ISDN-verbinding? Dan moet je voor 1 september 2019 overstappen op een alternatief. Het einde van ISDN is geen ramp, integendeel zelfs. Wij bieden het alternatief: VoIP en dit heeft veel voordelen.

Het einde van ISDN
Enige tijd geleden kondigde KPN aan dat het ISDN zou stoppen. Enkelen hebben de overstap al gemaakt, maar een groot gedeelte van zakelijk Nederland zal in de komende tijd overstappen.

Voordelen
Jarenlang was ISDN een zeer stabiele en betrouwbare manier van bellen. Echter inmiddels is deze manier van bellen verouderd en prijzig. Een goedkopere en betere manier is al enige tijd beschikbaar, en daarmee kan Nubix jou helpen. De voordelen van VoIP op een rijtje zijn:
• Meer communicatiemogelijkheden;
• Meer controle;
• Een betere kwaliteit;
• Lagere kosten.

Veel gestelde vragen:
Hoe zit het met mijn internetaansluiting?
Maak je momenteel gebruik van een internetaansluiting? Je kunt de huidige internetverbinding behouden maar deze kunnen wij jou ook leveren.

Kan ik mijn huidige apparatuur behouden?
Of je de huidige apparatuur kunt blijven gebruiken is afhankelijk van de huidige situatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat te doen met de toeter in mijn productiehal?
Met een Algo SIP Audio Alerter vervangen wij de toeter in de productiehal. Deze heeft een geïntegreerde versterker, hoogwaardige luidspreker, en het interne geheugen biedt een uitzonderlijke luide beltoon.

Voorkom stress en stap op tijd over! Wij komen graag bij jou op locatie om je wensen in kaart te brengen en jou te informeren over de mogelijkheden. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Nubix zorgt voor een zorgeloze overstap.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin