Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Op vrijdag 8 maart mochten wij Tim van Lienesch verwelkomen. Tim heeft een ochtend bij Nubix meegedraaid omdat hij graag kennis wilde maken met de IT-wereld. En waar kan dat beter dan bij een IT-specialist als Nubix?

Op dit moment is Tim werkzaam bij Lienesch als Machine Operator. Tim is een leergierig persoon en heeft al een lange tijd interesse in het IT-vak. Door hem een kijkje te geven in de keuken van Nubix, maakt hij kennis met het vak en de plus- en minpunten hiervan. We hebben Tim tijdens zijn bezoek een aantal zaken laten zien:

  • De medewerkers van Nubix
  • Kennismaken met de werkzaamheden
  • Hoe ziet de dag van een IT-specialist eruit?
  • Hoe gaat onze supportafdeling te werk?
  • Waar krijg je allemaal mee te maken in de IT-wereld?

Daarnaast heeft Tim mogen werken op één van de nieuwste HP servers. Ook heeft hij gewerkt met een Synology Backup oplossing en hebben wij hem mee laten kijken met een SQL-installatie. Al met al, een leerzame ochtend!

Wij vonden het ontzettend leuk om Tim te mogen ontvangen. We hopen dat wij hem enthousiast hebben kunnen maken over werken in de IT-wereld.

Wij wensen Tim veel succes in de toekomst!

Ook een ochtend snuffelen bij Nubix? Neem contact met ons op!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin