Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Lisette Diepemaat en sinds 1 juli Support Coördinator bij Nubix, ik ben 39 jaar en getrouwd met Tim, samen wij hebben 2 kinderen, Lex van 11 en Ries van 8. En we wonen in Haaksbergen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie, vrienden en collega’s, verder tennis ik graag en als onze drukke agenda het toelaat probeer ik 2x in de week naar de sportschool te gaan.

Over mijn carrière; in oktober 2002 ben ik mijn loopbaan begonnen bij Elite in Neede op de verkoop binnendienst, ten tijde van deze loopbaan heb ik de opleiding Management Assistent afgerond aan het Schoevers. Ik heb hier ruim 18 jaar met heel veel plezier gewerkt in verschillende functies, en heb hier ook mijn affiniteit voor de IT ontdekt.

Na 18 jaar heb ik besloten om het roer om te gooien en een carrière binnen de IT te gaan zoeken. Super spannend maar tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik ben begonnen met het behalen van 2 certificaten, Comptia A+ en ITIL, in de toekomst hoop ik dit verder uit te breiden.

Bij Nubix heb ik de kans gekregen om te onderzoeken waar mijn skills liggen binnen de IT en zo ben ik in de functie van Support Coördinator gerold. Zaken regelen, coördineren en dicht tegen de techniek aanzitten is het pakket waar ik helemaal blij van wordt. Ook het omgaan met de collega’s en klanten vind ik erg leuk.

Je kunt terecht bij mij over alle Support aangelegenheden, dus schroom niet om contact met me op te nemen!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin