Joel Gomies
by Joel Gomies

Wij hebben onlangs een gecertificeerde koppeling gerealiseerd. En daar zijn we door Wolters Kluwer voor gecertificeerd.

Onze ontwikkelaars zijn druk bezig geweest met de ontwikkeling van onze Twinfield koppeling. De koppeling zorgt er voor dat orders vanuit Magento 2 worden doorgezet naar Twinfield. Na ontwikkeling van de koppeling, hebben wij in samenwerking met Wolters Kluwer onze koppeling gecertificeerd gekregen. Onze koppeling is hiermee een officiële Twinfield koppeling! Dit certificaat heeft onze collega Joël onlangs in ontvangst mogen nemen. Super trots natuurlijk op deze mooi prestatie!

Bij meerdere klanten hebben we onze koppeling al kunnen inzetten. Één van deze klanten is Qoffy. Voor Qoffy hebben wij, naast de gecertificeerde koppeling, ook een uitbreiding gerealiseerd. Daarnaast is de gecertificeerde koppeling uitgebreid met het aanmaken en koppelen van debiteurs. De koppeling kijkt of de debiteur al in Twinfield bestaat. Als dit niet het geval is, wordt de debiteur aangemaakt. Als dit wel het geval is, dan zal de geplaatste order aan de debiteur worden gekoppeld.  Zo komt jouw Magento volledig overeen met Twinfield.

Dit scheelt heel veel overtypen voor de administratie en daardoor is dit ook meer geautomatiseerd. Al met al heel praktisch en efficiënt.

Er zijn nog meer uitbreidingen op deze koppeling mogelijk, maar we kijken naar wat voor jou de beste oplossing(en) zijn.
Wil je hier meer over weten, laat het ons weten!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA