Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

We hebben weer een prachtige site opgeleverd. En daarom hebben we ook een super leuke actie voor jou als particulier, zoals je net kon lezen in de nieuwsbrief! Lees verder voor onze nieuwste case.

Maatwerk en vrijheid

Afgelopen periode heeft Nubix gewerkt aan een geweldig Qoffy Concept. Voor het merk Qoffy hebben we zowel een B2B als B2C webshop mogen realiseren. In samenwerking met BJVH uit Hengevelde, die het ontwerp hebben gemaakt, hebben we Qoffy.nl gelanceerd. Naast een standaard webshop te gebruiken hebben we de shop ook gekoppeld met hun administratieve systeem. Tevens is een volledig “custom design” geïmplementeerd. Hierdoor heeft de shop een eigen identiteit gekregen.

Bestel gemak

Nu ook naast je zakelijke Koffie bestellingen, koffie voor thuis bestellen. Maar denk ook aan het personeel. De mogelijkheid om leuke acties binnen je bedrijf te realiseren. Niet voor niets dat koffie het zwarte goud wordt genoemd.

Gemaakt voor groei

We hebben de webshop zo opgebouwd dat deze klaar is voor groei. Nieuwe functionaliteiten staan al klaar om gelanceerd te worden.

Resultaat

Een geweldige webshop met een eigen uitstraling. Het concept om voor thuis eenvoudig goede koffie te kunnen bestellen. De webshop is klaar voor de toekomst. Check de nieuwe site en bestel je koffie vanaf nu hier! Qoffy.nl

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin