Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Marijn is 22 jaar en woont in Neede. Vorig jaar is hij, net als Clint, begonnen met zijn stage bij Nubix. En nu werkt hij in zijn vrije tijd, naast school, bij ons. Super leuk!

Hij is begonnen aan het ROC met MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar, niveau 4. En daarna is hij verder gegaan met HBO ICT en zit al in zijn laatste jaar.

Vorig jaar heeft hij zijn stage met een enorm hoog cijfer afgerond, namelijk een 9. Dit cijfer heeft hij zeker verdiend, want tijdens zijn stageperiode heeft Marijn gewerkt aan het ontwerpen en implementeren van een demoversie van onze Flowblad module, een onderdeel van het productiedashboard.
Potentiƫle klanten kunnen deze applicatie dan gebruiken om mee te testen. Als klant kun je op deze manier zelf ervaren hoe de module werkt, voordat je hem aanschaft!

“Mijn werkzaamheden bij Nubix bestaan uit het werken aan Magento 2-webshops en aan het productiedashboard. Hiervan vind ik dat laatste het leukste, want in het productiedashboard ben ik meer aan het coderen.

In mijn vrije tijd mag ik graag gamen en kijk ik graag films en series.”

Welkom ook bij team Nubix en veel succes!

Ook interesse in een webshop? Misschien kan Marijn je ermee helpen. Neem contact op via info@nubix.nl

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin