Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

We zijn trots om aan te kunnen kondigen dat we officieel partner zijn geworden van Brother, een toonaangevend bedrijf in de print- en imaging-industrie.

Als partner van Brother, kunnen we nu onze klanten nog beter van dienst zijn met innovatieve oplossingen en producten van de hoogste kwaliteit. We hebben een groot assortiment aan Brother-producten, waaronder printers, scanners, etikettenprinters, labelprinters en faxapparaten. Deze producten zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun workflows te stroomlijnen, hun productiviteit te verhogen en hun kosten te verlagen.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

– Geavanceerde scanfuncties waaronder SharePoint online
– SecurePrint+ voor het beveiligd afdrukken van privacy-gevoelige documenten.

Met Brothers geavanceerde print- en imaging-technologie├źn kunnen we onze klanten voorzien van oplossingen die precies passen bij hun specifieke behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige desktopprinter of een complete zakelijke oplossing, wij hebben de expertise en de ervaring om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Door deze samenwerking met Brother kunnen we bovendien allerbeste oplossingen bieden die op dit moment beschikbaar zijn op de markt!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken via verkoop@nubix.nl

 

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA