Nubix
Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Er zijn verschillende mogelijkheden om productieprocessen te automatiseren. Het helder inzichtelijk krijgen van wat er tussen de verschillende afdelingen gebeurt, blijft voor de meeste productiebedrijven een uitdaging. Wij laten jou graag zien op welke manieren je meer inzicht kunt krijgen in het productieproces van je organisatie. Automatisering is een uitkomst voor ieder productiebedrijf!

Op woensdag 12 september gaan wij graag met jou om tafel tijdens onze eerste Lunch & Learn sessie. De sessie staat volledig in het teken van effectief en efficiƫnt werken in productiebedrijven door middel van automatisering. Wij laten jou zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn op dit gebied en wat wij al hebben gedaan voor onze huidige klanten.

Het programma:
12:00 uur – Ontvangst
12:15 uur – Lunch
13:00 uur – Kennissessie
14:45 uur – Vragenronde
15:00 uur – Afsluiting

Ben jij werkzaam in een productiebedrijf? En denk jij dat een productie informatiesysteem bijdraagt aan de effectiviteit en efficiƫntie in het productieproces? Dan zien wij jou graag tijdens onze Lunch & Learn sessie op woensdag 12 september!

Meld je aan via onderstaand formulier:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Graag tot ziens op 12 september!

Ben je benieuwd naar de automatiseringsoplossing die wij hebben ontwikkeld voor onze klant Hebo in Hengevelde? Bekijk dan onderstaande video:

 

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin