Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Velen van ons herkennen het wel, dat je het gevoel hebt de grip te verliezen op je werk of het plezier in je werk. Je vliegt de hele dag van hot naar haar, of je voelt je juist lamgeslagen, weet niet meer waar je beginnen moet. Je voelt de druk toenemen en reageert steeds weer op dezelfde manier op deze druk waardoor het gevoel niet afneemt en er niets verandert.

“We zijn wat we herhaaldelijk doen” – Covey

Je leert in deze training kijken naar jouw gewoontes in het omgaan met werkdruk en stress en we gaan kijken welk nieuw gedrag voor jou wel werkt om weer balans, rust en energie en de kracht in jezelf te voelen. Je krijgt handvatten en we gaan oefenen met dit nieuwe gedrag. Aan het eind van de training heb jij inzichtelijk wat jij te doen hebt om weer grip te krijgen op je werk en er weer plezier in te hebben. Jouw energie gaat weer stromen. In deze training leer je dus géén methodes over hoe je je werk moet inrichten om meer te doen in minder tijd. Je leert te kijken naar jezelf en ziet daardoor dat jij de sleutel tot positieve veranderingen in handen hebt!

“Als ik de situatie wil verbeteren, moet ik mijn energie steken
in het enige waar ik greep op heb: mezelf” – Covey

Deze training wordt gegeven door Sandra Fianke van Fianke Coaching|Training, zij is coach en trainer en heeft daarnaast jarenlange ervaring opgedaan als CRM manager bij de Rabobank. In deze functies heeft ze ervaren dat we snel geneigd zijn de oplossing van werkdruk buiten onszelf te zoeken: het systeem werkt niet, mijn collega’s gooien alles op mijn bord, ik word overal voor gevraagd. Maar wie laat dat toe? En wat zou je wél willen? Als je daar antwoord op hebt heb je weer grip op jezelf en krijg je daarmee weer grip op je werk. Wat je in deze training leert kun je ook in je privé toepassen, het heeft betrekking op je hele leven.

Datum: maandag 15 oktober
Tijdstip: 9:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur

De kosten voor deelname bedragen €349,- p.p. inclusief lunch. Heb je meer interesse in een in-company training? Hiervoor gelden andere tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Is het bovenstaande herkenbaar voor jou? En wil je deelnemen aan de training? Geef je dan op uiterlijk 8 oktober op.

  Geplaatst in categorie Nubix
  Vorige
  Alle berichten
  Volgende

  We Build Building and Great Homes.

  We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

  Get in touch

  (+380) 50 318 47 07

  65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

  Facebook Twitter Linkedin