Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar Office365. Maar hoe haal je als organisatie maximaal voordeel uit het uitgebreide pakket in de Cloud? En welke voordelen zijn er te behalen op het moment dat je nog niet over bent op Office365?

Wij merken dat veel bedrijven enkel gebruik maken van de ‘basis’ Office-applicaties zoals Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Daarom nemen wij jou graag mee in de wereld van Office365, zodat je een breder inzicht krijgt in de wijze waarop Office365 je digitale werkplek vormt. Tijdens de kennissessie laten wij jou zien dat werken in de Cloud de ideale uitkomst is. Je krijgt inzicht in hoe het pakket een toegevoegde waarde is voor je organisatie. Dit doen wij aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden.

De belangrijkste voordelen van Office365 op een rijtje zijn: schaalbaarheid, kostenbesparing, flexibiliteit, toegankelijkheid, gemak en ontzorging.

Het programma:
19:15 uur – Ontvangst met koffie of thee
19:30 uur – Start informatieavond
20:15 uur – Pauze
20:20 uur – Tweede gedeelte
21:00 uur – Afsluiting

Locatie:
Kantoor Nubix
Twijnerstraat 22 in Haaksbergen

Geïnteresseerd geraakt? Meld je direct aan door een mail te sturen naar info@nubix.nl.. Wij hebben beperkte beschikbaarheid.

Graag tot ziens op donderdag 8 februari!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin