Al jaren lang is Wunderlist een geweldige tool om al je things to do in bij te houden. Papieren lijstjes zijn hiermee niet langer nodig en Wunderlist is te raadplegen op de smartphone, computer en op tablets. In 2015 is Wunderlist overgenomen door Microsoft en gezamenlijk hebben zij ter vervanging van Wunderlist een nieuwe taken-app ontwikkeld: Microsoft To-Do.

Wat is Microsoft To-Do?
Microsoft To-Do is een eenvoudige, overzichtelijke taken-app, waarmee je gemakkelijk je werkdag kunt organiseren. Op deze manier kan je optimaal functioneren in je werk. Kritiek op bestaande taken-apps is vaak dat deze onoverzichtelijk zijn waardoor veel tijd verloren gaat. Het doel van Microsoft To-Do is dat in één oogopslag zichtbaar is wat gedaan moet worden, wanneer dat gedaan moet worden en wat er al gedaan is.

Wat kun je ermee?
Om de overstap zo vlot mogelijk te laten verlopen, biedt Microsoft To-Do een tool waarmee alle takenlijsten uit Wunderlist kunnen worden geïmporteerd. Nieuwe taken zijn heel eenvoudig toe te voegen. Je hoeft alleen maar een naam op te geven en vervolgens kun je kiezen of je de taak aan Mijn dag wilt toevoegen. De rest volgt vanzelf! In de app wordt het dagoverzicht weergegeven in Mijn dag. Dit is een dagelijks overzicht waaraan je taken kunt vastpinnen.