Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Met ClickShare van Barco breng je mensen, inhoud en ideeën samen. Het is de eenvoudigste manier om je ideeën te delen tijdens een vergadering. Eigenlijk, is ClickShare kort gezegd een draadloze HDMI vervanger. Met ClickShare kun je gemakkelijk content van je computer of mobiele telefoon op een groot scherm delen. Door het kleine apparaat in je laptop of computer te pluggen, is je scherm met letterlijk één druk op de knop zichtbaar op een groot scherm. Gedoe met kabels en aansluitingen zijn daarmee verleden tijd!

Geen kabels
ClickShare beschikt over een universele USB Button en de ClickShare app voor iOS en Android. Een speciale adapter of poort is niet meer nodig en er hoeven geen extra kabels aanwezig te zijn. Hiermee kun je sneller en productiever met je vergadertijd omgaan.

Eenvoud
ClickShare houd het simpel! De grootte of resolutie van het scherm veranderd niet, waardoor je letterlijk met één druk op de knop aan de slag kunt. Wat zichtbaar is op het scherm van je laptop, wordt exact weergegeven op het grote scherm.

Meerdere apparaten
Het is mogelijk om ClicShare te gebruiken op meerdere apparaten. Of het nou gaat om een computer, Mac, tablet of smartphone, ClickShare maakt het mogelijk. Hiermee is het presentatiescherm door iedereen in de vergadering te gebruiken. Het snel wisselen tussen de laptops van collega’s maakt een vergadering erg efficiënt.

Geen software
Waar je normaal gesproken nagenoeg altijd nieuwe software moet installeren op je computer, heeft ClickShare dit niet. Wanneer je de Button aansluit, hoef je alleen een uitvoerbaar bestand te accepteren en je kunt aan de slag. Naderhand laat ClickShare geen software achter op je computer.

Ben je benieuwd naar prijzen en informatie, of wens je een demonstratie op locatie? Neem in dat geval contact met ons op.

Bekijk hier alvast een demonstratievideo:

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin