Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Voor veel organisaties is een uitstekend draadloos netwerk van groots belang. Helaas is dit niet bij alle organisaties het geval. In sommige gevallen stoort de WiFi of is deze van matige kwaliteit. Door een WiFi-meting te doen op locatie, krijg je duidelijkheid. Het meten van het WiFi signaal is de basis voor een zorgeloos netwerk.

Meting
Een goed signaal is op ieder punt te verkrijgen. Door een WiFi-meting uit te voeren krijg je inzichtelijk wat er allemaal speelt op een bepaald kanaal, hoeveel mensen er zitten op een bepaalde verbinding en wat voor apparaten er in een bepaalde ruimte staan. Door deze meting kan de infrastructuur zodanig gemaakt worden dat elke afdeling kan werken met een uitstekend WiFi signaal. Wat onder andere naar voren komt tijdens de meting, is waar de dode hoeken zitten. Ook wordt bekeken welke storingsbronnen aanwezig zijn. Hiervoor zullen wij vervolgens een passende oplossing aandragen.

WiFi-inventarisatie
WiFi blijft groeien en veranderen, daarom moet het draadloze netwerk altijd up-to-date gehouden worden. Er moet geanticipeerd worden op wat er in de toekomst gaat veranderen. Ben je benieuwd naar hoe het WiFi-signaal in jouw organisatie verbeterd kan worden? Dan ben je bij Nubix aan het juiste adres. Wij komen graag bij jou op locatie om deze meting uit te voeren! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin