Nubix
Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

De Microsoft 365- roadmap geeft aan welke updates we kunnen verwachten en wat er ontwikkeld wordt. Leuk om bij te houden en af en toe eens te kijken over wat we kunnen verwachten. Maar we delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

Een van de geplande updates betreft een ‘intelligente integratie’ met LinkedIn.
Hierdoor kunnen Microsoft Teams- gebruikers het LinkedIn- profiel van hun collega zien tijdens een 1 op 1 chat. Dit zal duidelijk nuttig zijn wanneer de gebruikers deel uitmaken van een grote organisatie en enige achtergrond nuttig zal zijn voor vergaderingen of teambuilding. Deze integratie zal waarschijnlijk een LinkedIn tabblad toevoegen aan het chatvenster voor informatie in één oogopslag over alle belangrijke dingen die je ook daadwerkelijk op LinkedIn zou zien over die persoon. LinkedIn hoort natuurlijk ook bij de Microsoft familie, dus deze integratie is een hele logische vervolgstap en zal voor velen een aanvulling zijn.

Naast deze wijziging werkt Microsoft ook aan een betere integratie met OneDrive. Dus als je OneDrive voor bedrijven gebruikt, kan je makkelijker je bestanden bekijken.

Microsoft zegt dat het in OneDrive een sectie ‘uw teams’ toevoegt, waarmee gebruikers gemakkelijk alle bestanden in Teams kunnen vinden en ermee kunnen werken. Dit is handig wanneer je bestanden in Teams hebt gedeeld, maar bent vergeten waar ze eigenlijk zijn gedeeld en je ze opnieuw moet zoeken. Waarschijnlijk komen deze updates in april 2022 in jouw Microsoft omgeving. Heb je hier vragen over, laat het ons gerust weten via what’s app, mail of telefoon.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin