Nubix
Karlijn Kieneker
by Karlijn Kieneker

We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij aanwezig zullen zijn op de Polyclose 2024! – dé beurs voor raam-, deur- en geveltechniek. Dit evenement, gepland op 17, 18 en 19 januari in Flanders Expo in Gent, biedt een unieke gelegenheid om de allernieuwste innovaties op het gebied van technologie te verkennen. 

Waarom Polyclose 2024?

Polyclose staat bekend als dé ontmoetingsplek voor professionals in de branche, en Nubix neemt graag deel om de voorhoede van IT-oplossingen te presenteren die de toekomst vormgeven. Of je nu geïnteresseerd bent in automatisering, optimalisatie of gewoon de nieuwste trends in de technologische wereld wilt ontdekken, dit is het evenement waar je bij moet zijn. 

Wat kun je verwachten op de Nubix-stand? 

Op stand 6426 kun je een diepgaande duik nemen in de geavanceerde IT-oplossingen die Nubix te bieden heeft. We presenteren niet alleen de nieuwste technologie, maar bieden ook de mogelijkheid om persoonlijk met ons te praten. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon wilt brainstormen over mogelijke samenwerkingen, we staan klaar om jou te verwelkomen. 

Gratis toegang met onze code

Registreer je nu met de code PE10130739 op www.polyclose.be voor gratis toegang tot Polyclose 2024. Deze kans mag je niet missen om de toekomst van technologie te verkennen en te ontdekken hoe Nubix jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. 

We kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten op Polyclose 2024 en samen de grenzen van technologische mogelijkheden te verkennen. Tot dan!

Geplaatst in categorie Geen categorie
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin