Gerrit-Jan Hilderink
by Gerrit-Jan Hilderink

Synology staat bekend om veelzijdig gegevensbeheer. Synology maakt het zonder problemen mogelijk om flexibele oplossingen te vinden voor al jouw projecten, administratieve werkzaamheden en andere bedrijfsactiviteiten.

Nu komt Synology met twee nieuwe producten voor de beheer van jouw digitale omgeving: de Plus-serie, verkrijgbaar met zowel 2 (de DS720+) als 4 sleuven (de DS420+).

             

 

 

 

 

Wat is het voordeel van de Plus-serie?
De Plus-serie van Synology is ten eerste een stuk sneller dan zijn voorganger. Uit uitvoerige tests van Synology zelf is gebleken dat de Plus gemiddeld maar liefst 15% sneller is dan zijn voorganger. Dit is getest aan de hand van respons van PHP-webtoepassingen en het indexeren van bestanden en foto’s in respectievelijk Synology Drive en Synology Moments. Dit maakt het overdragen, delen en back-uppen van jouw digitale omgeving sneller dan ooit.

Ook hebben beide nieuwe producten in de Plus-serie standaard actieve gegevensbescherming. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van jouw digitale omgeving. Het brede, ingebouwde Active Backup for Business maakt gratis back-ups van al je pc’s en servers. Ook is deze service naadloos geïntegreerd met Windows-clients, virtuele machines, en je Microsoft 365- en G Suite-accounts.

Verder heeft de Synology Plus standaard 3 jaar garantie, maar het is ook mogelijk deze uit te breiden naar 5 jaar.

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van de Plus-serie voor jouw bedrijf? Wij vertellen jou graag meer! Neem contact met ons op voor prijzen en informatie.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin