Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

We blikten natuurlijk al in onze nieuwsbrief van januari op vooruit, dat dit een van dé trends is, die heel belangrijk gaat zijn. Je verwacht dat wanneer je met Office365 werkt, dat dit automatisch gebackupt wordt, maar helaas is dat niet zo. Dit betekend dat je dit echt geregeld moet hebben. En het is beter om dit bij een externe partij neer te leggen, omdat de services veel beter geregeld zijn. Ook de kleine lettertjes zijn minder klein. Hieronder waarom de back up belangrijk is. 

1. Wat een horror scenario zou het zijn als je collega of jij per ongeluk een heel belangrijk bestand verwijderd? Met een backup via Nubix, kunnen wij ervoor zorgen dat we de bestanden weer terug zetten.

2. Retentiebeleid betekend letterlijk vasthouden. Het vasthouden van gegevens kan van toepassing zijn op heel vertrouwelijke gegevens, zoals persoonsgegevens, cijfers, etc. Heel belangrijk dus dat dit in een gemakkelijke en overzichtelijke Cloud oplossing terug te halen is.

3. Beveiligingsrisico’s intern en extern. Intern zou kunnen zijn jouw collega’s, die bijvoorbeeld altijd dezelfde wachtwoorden overal voor gebruikt. Extern moet je denken aan virussen en malware van buitenaf.
De backup zou makkelijk teruggezet kunnen worden van voor het risico is ingebed.

4. Wetgevings- en complicance vereisten zoals AVG is aan de orde van de dag. Bedrijven die deze belangrijke gegevens in hun bezit hebben, zijn ook vaker doelwit van externe risico’s. Maar door de back up heb je in ieder geval iets extra’s geregeld voor de voorgang van je bedrijfsvoering.

Wij werken samen met Veeam en hun pay-off is “it just works” en dat kunnen wij alleen maar beamen. Wil je graag weten waarom het belangrijk is om je backup extern bij ons te plaatsen, ook dat vertellen we je graag, maar beter nog, we laten het je graag zien. Wil je hier meer over weten, neem contact op >

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin